Otklanjanje bola igloterapijom

Igloterapija - Akupunktura

Mnogobrojne su bolesti i stanja kod kojih akupunktura može da pomogne u otklanjanju bola. Neka od njih su diskus hernija, išijas, skolioza, upala nervusa trigeminusa…

Poznato je da se u akupunkturi, ovom tradicionalnom načinu lečenja koriste tanke iglice koje lekar, specijalista akupunkturolog, aplicira u tačno određene tačke na licu i telu koje se prižaju duž meridijana.

Moć meridijana

Naučno je dokazano da svaka od 365 akupunkturnih tačaka raspoređenih duž 14 meridijana odgovara određenoj regiji tela ili sistemu organa našeg organizma.

Igloterapijom se postavljaju igle debljine vlasi kose do različitih dubina na tačkama tela, aktivira se imuni sistem koji prirodnim samoobnavljajućim procesom lagano popravlja narušeni balans u predelu zahvaćenog mesta ili udaljenog organa koji reguliše.

Telo samo sebe regeneriše na prirodan način, bez upotrebe ikakvih spoljnih suplemenata ili lekova.

Kako izgleda tretman Igloterapije

Nakon što lekar sagleda pacijenta i odredi dijagnozu, pacijent se obično postavlja u ležeći položaj. Sam tretman traje u proseku između 30 minuta i sat vremena. Za to vreme, upotrebi se 5-20 iglica.

Smatra se da je neophodno, uz procenu lekara, proći seriju od minimum 10 tretmana kako bismo mogli da osetimo benefite koje ova metoda alternativne medicine donosi.

Od glavobolje do artritisa

Širok je dijapazon bolesti i patoloških stanja koje igloterapija može da leči i kreću se od migrena, glavobolje  pa sve do zdravstvenih stanja poput osteoartritisa i reumatskih oboljenja. Neki pacijenti se nakon tretmana osećaju relaksirano dok drugi opisuju nalet energije i osećaj snage. 

Ono što igloterapija takođe omogućava je brzo i efikasno otklanjanje bola. Ukoliko imate jak, oštar, neizdrživ bol, javite se se na naš kontakt telefon kako bi se intervencijama u nekoliko dana bol eleminisao ili smanjio do podnošljivog nivoa.

Na našem Youtube kanalu pogledajte iskustva naših pacijenata i uverite se da je Život bez bola moguć!

https://www.youtube.com/channel/UCylJJkgKslhEs_CU-LW_PbQ

Možete zakazati pregled na telefon +381 668022222 ili putem naše kontakt forme.

Leave a Reply